Viz Clear HD - визьор за кола

В наличност
SKU
SH000579
34,90 лв.
31,41 лв. Goldstar Club
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Визьор за кола за ясно, безопасно и приятно шофиране - Viz Clear HD

Шофирането в слънчев ден звучи приятно, но когато бъде срещу слънцето може да се окаже доста изнервящо изживяване.

Обикновените визьори в колите ни не винаги успешно блокират слънчевите лъчи, а и дори да го правят частично пречат на цялостния поглед върху пътя. С Viz Clear HD вече ще имате възможността да имате винаги ясен поглед към пътя.

  • Viz Clear HD е удобен и практичен визьор, който разсейва неприятните отблясъци за секунди. Рязкото спиране, причинено от незабелязани препятствия остава в миналото! Визьора Viz Clear HD ще Ви помогне да забележите своевременно препятствията на пътя.
  • Viz Clear HD се прикрепя лесно към визьора на Вашата кола без да са Ви необходими никакви допълнителни инструменти. Просто прикрепете Viz Clear към визьора на колата и моментално ще получите ясен поглед върху пътя, защото той ще разсее слънчевите лъчи от предното стъкло на колата, които светят в очите Ви по време на шофиране (дори и в по-студено време – при дъжд, мъгла или сняг).
  • Viz Clear HD ще Ви помогне да се чувствате по-уверени и в безопасно докато шофирате, благодарение на неговата иновативна технология за разпръскване на лъчите. Той ще Ви служи вярно рано сутрин, късно следобед и дори през нощта, когато ярките градски светлини отново замъгляват погледа Ви. Използвайте жълтата му част за ясна нощна визия, а сивата - при шофиране през деня.

Този визьор е изключително подходящ за хора с диоптър, които не могат да носят слънчеви очила.

Напишете вашето мнение
Оценете: Viz Clear HD - визьор за кола

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.