Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Vizmaxx Autofocus - очила

Кат. номер: DM000667

(3 отзива)
39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Очилата ти са добре за четене на книги, но не са подходящи за мобилен телефон или работа с компютър? 

Vizmaxx Autofocus са иновативни очила за четене, които се настройват към нуждите на зрението, в зависимост дали четеш на близка, средна и дори по-далечна дистанция.

Тайната на Vizmaxx Autofocus е в мултифокалната технология на стъклата, чрез която диоптърът прогресивно нараства. Така Vizmaxx Autofocus разполага с пълен диапазон диоптри от 0,50 до 2,75dpt.

Използвай навсякъде, по всяко време!

Нужен ти е само един чифт очила за четене на сутрешния вестник, проверка на етикета на бутилка с лекарство или решаване на кръстословица. Творческите проекти ще ти носят още по-голяма радост, тъй като лесно ще можеш да провериш малките детайли. 

Понякога текстът е просто твърде малък и е много трудно да го прочетеш.  С Vizmaxx Autofocus ще четеш перфектно, защото е с интегриран диапазон от диоптри, с който дори ситния текст е по-ясен и лесен за четене.

За разлика от други очила, Vizmaxx Autofocus са с класически модерен дизайн, който се адаптира добре към всяка форма на лицето или стил на обличане. Vizmaxx Autofocus са произведени по най-съвременна технология, която осигурява издръжливост, комфорт и лекота.

Предимства:

  • Мултифокални стъкла
  • Идеални за:  четене на близка дистанция, компютър, телефон, вдяване на конец в игла
  • Елиминира нуждата от смяна на очила за различните дистанции
  • Гъвкав диапазон на диоптри: от 0,5 до 2,75dpt
  • Приспособяваш диоптъра спрямо зрителната нужда

Комплектът включва:

  • 1 чифт Vizmaxx Autofocus в кафяв или черен цвят
  • 1 брой меко калъфче
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Vizmaxx Autofocus - очила
 | 
Чудесна работа ми вършат. Смятам да взема и едни за мъжа ми
Vizmaxx Autofocus - очила
 | 
Със съпруга ми си поръчахме 2 броя и на него с аму много удобни, но аз не мога все още да свикна.
Vizmaxx Autofocus - очила
 | 
Практични и удобни очила
Изпратете ни запитване: