Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

VizMaxx Magnibrite Glasses - увеличителни очила

Кат. номер: Z000892

Regular Price: 39,90 лв.

Special Price 29,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

 ПРОЧЕТИ ЛЕСНО ДРЕБНИЯ ШРИФТ!

Спрете да се мъчите с лупи и изпуснати фенери!

Вижте дребните и тъмни детайли в нова светлина, която прави всичко голямо и осветено, и ръцете Ви са свободни – всичко това с увеличителните очила Vizmaxx Magnibrite!

 

Vizmaxx Magnibrite използват кристално чисти поликарбонатни лещи, с вградена технология за увеличение, за да усилите зрението си, като направи всичко по-близо и по-голямо, с невероятна острота

 

  • Очила с ефект на лупа
  • Вградени LED светлини
  • 160% увеличение
  • Ясна визия
  • С лекота четете дребния шрифт
  • Ползвате ги върху диоптрични и слънчеви очила
  • Гъвкави и леки
  • За мъже и за жени
  • Идеални за шиене, готвене, ремонтиране
  • За всяка детайлна работа и хоби

 

Точно както фаровете на колата осветяват пътя, накъдето и да завиете, сега накъдето и да се обърнете, ще виждате всичко идеално осветено и увеличено. Предметите ще изглеждат ясни, светли и достатъчно едри.

Комплектът включва:

1 х увеличителни очила Vizmaxx Magnibrite

1 х микрофибърен калъф/кърпичка ПОДАРЪК!

*Очилата работят с 4 батерии LR44 (не са включени в комплекта)

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: