Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Визьор за кола Viz Clear HD

Кат. номер: AH000002

(6 отзива)
34,90 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Оферта за GoldStar клиенти: 20,94 лв. 

Виж пълното описание
Описание и характеристики


Ако имаш клубна карта GoldStar, можеш да вземеш Визьор за кола Viz Clear HD за 20.94 лв.
Отстъпката ще бъде начислена при потвърждение на поръчката от отдел "Обслужване на клиенти" на Telestar.

Може да научите повече за нашата GoldStar програма ТУК 

Визьор за кола за ясно, безопасно и приятно шофиране - Viz Clear HD

Шофирането в слънчев ден звучи приятно, но когато бъде срещу слънцето може да се окаже доста изнервящо изживяване.

Обикновените визьори в колите ни не винаги успешно блокират слънчевите лъчи, а и дори да го правят частично пречат на цялостния поглед върху пътя. 
С Viz Clear HD вече ще имате възможността да имате винаги ясен поглед към пътя.

  • Viz Clear HD е удобен и практичен визьор, който разсейва неприятните отблясъци за секунди. Рязкото спиране, причинено от незабелязани препядствия остава в миналото! Визьора Viz Clear HD ще Ви помогне да забележите своевременно препядствията на пътя.
  • Viz Clear HD се прикрепя лесно към визьора на Вашата кола без да са Ви необходими никакви допълнителни инструменти. Просто прикрепете Viz Clear към визьора на колата и моментално ще получите ясен поглед върху пътя, защото той ще разсее слънчевите лъчи от предното стъкло на колата, които светят в очите Ви по време на шофиране (дори и в по-студено време – при дъжд, мъгла или сняг).
  • Viz Clear HD ще Ви помогне да се чувствате по-уверени и в безопасно докато шофирате, благодарение на неговата иновативна технология за разпръскване на лъчите. Той ще Ви служи вярно рано сутрин, късно следобяд и дори през нощта, когато ярките градски светлини отново замъгляват погледа Ви. Използвайте жълтата му част за ясна нощтна визия, а сивата - при шофиране през деня.

Този визьор е изключително подходящ за хора с диоптър, които не могат да носят слънчеви очила.

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Визьор за кола Viz Clear HD
 | 
Много ми харесва, но не можех да си го закрепя на колата и го подарих на майка ми. Тя е много доволна
Визьор за кола Viz Clear HD
 | 
Наистина разсейва неприятните отблясъци за секунди!
Визьор за кола Viz Clear HD
 | 
Много практичен визьор, но много малко разнообразие от цветове
Визьор за кола Viz Clear HD
 | 
Не ми допаа толкова на външен вид, но е многго практичен!
Визьор за кола Viz Clear HD
 | 
Не ми допаа толкова на външен вид, но е многго практичен!
Визьор за кола Viz Clear HD
 | 
Не ми допаа толкова на външен вид, но е многго практичен!
Изпратете ни запитване: