Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Water Filter Everest - филтър за вода

Кат. номер: ZD000582

139,00 лв.
Купи на лизинг

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Насладете се на пречистена вода, лишена от всякакви вредни вещества, с новия филтър ЕВЕРЕСТ!

Пречистване на битови води с филтър с уникални предимства!

100% растителен активен въглен от кокосови черупки, импрегниран с 0.035% бактериостатично сребро, за да се поддържа оптимален микробиологичен статус на водата. Той ефективно премахва остатъчния хлор, остатъчни пречиствателни продукти (трихалометани, THM), органични съединения, които придават мирис, цвят и вкус на водата, пестициди, опасни и канцерогенни органични съединения (полициклични ароматни въглеводороди).

  • 3 степени на филтрация - способност за филтриране: 100, 10 и 1 μm. Специални полипропиленови филтри, които премахват почва, ръжда, азбестови влакна, видими твърди частици и мътилки. Обработената вода запазва всички следи от минерали, необходими за осигуряване на безопасна и качествена вода за потребителя!
  • Филтрира твърди частици и мътилки като утайки, камъни, почва, азбестови влакна, ръжда, дезинфектанти като хлор и други.
  • Задържа органични съединения като полициклични ароматни въглеводороди, трихалометани, пестициди, летливи съединения, които придават неприятен вкус и мирис на водата (ЛОС, феноли) и др.
  • Гарантирано пречистване на всички вредни вещества, съдържащи се в чешмяната вода
  • Филтър за вода с активен въглен
  • Въртене на 360 °- свобода на движение на накрайника
  • Метален патрон за прикрепване към батерията на чешмата
  • Лесен за поставяне – на кухненския плот, без монтаж
  • Клапан за пускане на чешмяна или филтрирана вода
  • Естетичен и ергономичен дизайн

Производител: Mayfair

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: