Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Wayflex EZ Back - колан за изправяне на стойката

Кат. номер: Z000707

69,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Имате болки в гърба?

Болките в долната част на гърба ти пречат да се отдадеш на любимите си занимания?

Два фактора могат да засилят болките: липсата на опора и лошата стойка.

Когато сме прегърбени, лошата поза повишава напрежението в ставите, мускулите и прешлените, а то от своя страна води до болки в гърба.

Wayflex EZ Back е решението, което осигурява стабилна поддръжка на гърба и подобрява стойката. Сега е лесно да получите облекчението, което заслужавате, за да сте отново активни и да извлечете максимума от живота!


Коланът EZ Back осигурява ежедневна подкрепа на гърба с помощта на компресия. Компресионната релефна материя, която Ви позволява да останете активни, поддържа мускулите, осигурявайки незабавно облекчение. Тънката и гъвкава конструкция ви позволяват да облекчите напрежението в гърба, докато вършите ежедневните си задължение или просто релаксирате на дивана. Можете да работите, да тренирате и да извършвате домакинска работа - всичко това с подкрепата, която ви е необходима.


EZ Back е предназначен както за мъже, така и за жени с проблемна стойка. Ремъците EZ Back осигуряват допълнителна опора, така че имате правилна поза на тялото. Така лесно и без усилие ще седите правилно на всеки стол, без да напрягате мускулите си, дори докато гледате телевизия.

Без повече обезболяващи. Без скъпи посещения при лекар.


EZ Back е лесно регулируем от 60см до 1м, така че пасва на повечето размери.

Някои колани са обемисти и видими. Но благодарение на финия си дизайн, иновативният Wayflex EZ Back приляга плътно над дрехите или дискретно под тях, осигурявайки най-добрата опора на гърба.

Wayflex EZ Back е:

  • Подходящ за ежедневно носене;
  • Не запарва;
  • Облекчава напрежението и намалява болката;
  • Помага за поддържане на правилна стойка.

Коланът EZ Back е интелигентна инвестиция във вашия комфорт и здраве!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: