Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Wayflex EZ Back - колан за изправяне на стойката

Кат. номер: Z000707

69,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание и характеристики

Имате болки в гърба?

Когато ежедневието Ви подлага на продължително стоене на едно място в неудобна позиция, работа Ви е тежка, напряга кръста и гърба или имате неправилна стойка и изкривяване, Ви е необходим колан, който да облекчи напрежението и болката, и да Ви накара да се почувствате по-жизнени и подвижни.

 

Неправилната поза причинява болки в гърба и в шията.

EZ Back е решението, което осигурява мощна поддръжка на гърба и подобрява стойката. Сега е лесно да получите облекчението, което заслужавате, за да сте отново активни и да извлечете максимума от живота!

 

Коланът EZ Back осигурява ежедневна подкрепа на гърба с помощта на компресия. Компресионната релефна материя, което Ви позволява да останете активни, поддържа мускулите, осигурявайки незабавно облекчение. Тънката и гъвкавата конструкция ви позволяват да облекчите напрежението в гърба, докато сте активни. Можете да работите, да тренирате и да извършвате домакинска работа - всичко това с подкрепата, която ви е необходима.

 

EZ Back е предназначен както за мъже, така и за жени с проблемна стойката. Ремъците EZ Back осигуряват допълнителна опора, така че имате перфектна поза на тялото.

Без повече обезболяващи. Без скъпи посещения при лекар. И без повече страдание от болка!

 

EZ Back е лесно регулируем, така че пасва на повечето размери.

Благодарение на неговият тънък дизайн можете да го носите под дрехите си, без никой да забележи.

 

Wayflex EZ Back е:

  • Подходящ за ежедневно носене;
  • Не запарва;
  • Облекчава напрежението и намалява болката;
  • Помага за поддържане на правилна стойка.

 

Коланът EZ Back е интелигентна инвестиция във вашия комфорт и здраве!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: