Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Wonderdry Umbrella Automatic Blue - бързосъхнещ автоматичен чадър

Кат. номер: DM0001425

39,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

НАЙ-ЗДРАВИЯТ АВТОМАТИЧЕН ЧАДЪР В ЛОНДОНСКИ СТИЛ

  • бързосъхнещ автоматичен чадър
  • Технология с обратно отваряне
  • Технология за събиране на вода
  • НЕ позволява водата да изтича при затваряне
  • Автоматично отваряне
  • Непромокаема материя
  • Двойна непромокаема подплата
  • Подсилени ребра, устойчиви на вятър
  • Спестява място – в събрано положение стои изправен без опора
  • Олекотен и издръжлив материал

 

За разлика от обикновените чадъри, които създават локви по целия под, подсиленият от Wonderdry преносим автоматичен чадър не капе, защото остава сух отвън и задържа водата вътре. Просто го сгъвате и изливате цялата излишна вода. Той може лесно да се отвори само за секунди и е проектиран да стои самостоятелно, така че можете да освободите ръцете си, когато имате нужда.

Характеристики:

Система за автоматично отваряне

Технология за обратно отваряне и сгъване

Леко тегло

Ергономична дръжка

Не капе

Устойчив на вятър

Стои самостоятелно

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: