Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Zaahn Ultra Chill - компактен охладител за въздух

Кат. номер: ZD000704

(1 отзива)
59,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Горещо ти е и се потиш?

Превърни сухия и горещ въздух, в прохладен и овлажняващ бриз!

Елегантен и спестяващ място дизайн!

Този персонален охладител и овлажнител е с впечатляващ и модерен дизайн, който ще се съчетае идеално с интериора на твоя дом или офис.

Компактният охладител Zaahn Ultra Chill охлажда, овлажнява и пречиства въздуха.

Подсигури си прохлада в горещите дни, когато и където има нужда!

Просто налей студена вода в уреда, включи и се наслади на прекрасното свежо усещане. Без фреон и химикали, вредящи на околната среда.


Охлади се икономично и безопасно!

Използвайки ултразвукова технология за изпарeние, Zaahn Ultra Chill охлажда, овлажнява и пречиства въздуха чрез всмукване на топлия въздух от стаята и впръскване на хладен, свеж и влажен въздух. Благодарение на своя пиезоелектричен ултразвуков преобразувател, който вибрира с до 108 000 импулса в секунда, Zaahn Ultra Chill разпръсква свежа "мъгла" от микрокапчици, които се изпаряват във въздуха, осигурявайки ти лична зона на комфорт.

Докато всичко това продължава, системата за възстановяване на кондензацията постоянно рециклира водата, като осигурява до 10 часа работа преди да се наложи повторно зареждане на водния резервоар.

Използвай през деня и през нощта.

Zaahn Ultra Chill е изключително тих и няма да те смущава докато спиш или си почиваш. Ултра-тихият вентилатор на Zaahn Ultra Chill има 4-скорости, така че можеш да персонализираш силата на въздушния поток и охлаждане и съответно степента на прохлада. А вградената светлина, имитираща тази на луната, ти осигурява успокояващ комфорт.

Спри да прахосваш средства за нискоефективни вентилатори и скъпи климатици!

Този персонален охладител и овлажнител е конструиран от здрава пластмаса, но се отличава с впечатляващ, модерен дизайн, гарантиращ, че ще се слее с декора на всяка стая.

С подвижната си предна решетка ти позволява да регулираш прохладния въздушен поток в точната посока.


Осигури си комфорт!

Капни няколко капки от любимото си етерично масло в дифузера за ароматерапия. Въздухът ще циркулира около маслото разпръсквайки го във въздуха и осигурявайки комфорт.

Наслади се на приятно четиво преди сън с Zaahn Ultra Chill. Неговата LED лампа ти позволява да се гмурнеш в любима книга, списание или вестник.

Компактен и лек, Zaahn Ultra Chill ти позволява да го използваш навсякъде - в колата, автобуса, на плажа, винаги когато и където ти е топло!

Характеристики:

  • Захранване: USB кабел 5V и презареждаща се батерия;
  • Режим на работа: 1 - 1,5 часа;
  • Вместимост на резервоара за вода: 315мл;
  • LED лампа;
  • Арома дифузер.

Комплектът съдържа:

  • 1 x Zaahn Ultra Chill
  • 1 x USB кабел
  • 1 x инструкции за употреба
  • 1 x LED лампа
  • 1 x резервна водоабсорбираща гъба
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Zaahn Ultra Chill - компактен охладител за въздух
 | 
Компактен е и спестявам доста от сметката за ток, но пък е не е подходящ за твърде големи помещения като зали
Изпратете ни запитване: