Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Екстракт от артишок Alcachofa De Laon

Кат. номер: FS000004

(3 отзива)
49,00 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Натурален продукт с артишок за премахване на излишните килограми

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Артошок за отслабване?

Ако говорим за натурални продукти, всеки професионалист, чиято работа е свързана със здравето, независимо дали е лекар, диетолог, треньор или народен лечител, ще ви препоръча най-вече продуктите от растителен произход. В света съществуват хиляди подобни продукти, които в продължение на хилядолетия са помагали на хората да лекуват болести или да се поддържат в добро здравословно състояние. Има също стотици други продукти, които в момента са процес на изследване и в специализира-ните лаборатории продължават да откриват техните свойства, които имат благотворно влияние върху здравето ни.

Представяме Ви Alcachofa De Laon - продукт, създаден в Испания, представляващ перфектно съчетание на екстракт от артишок и 15 други естествени съставки, като:

 • екстракт от гуарана
 • зелен чай
 • парагвайски чай мате
 • джинджифил

Alcachofa De Laon е един от най-ефективните натурални продукти, които могат да ви помогнатда намалите теглото си, защото се извлича и се концентрира направо от растението артишок, като се използват максимално всичките му свойства.

Силата на този артишок е в уникалната концентрация открита в сърцвината му, чрез която по 100% естествен начин тялото ви се пречиства от токсините, изгаря мазнините и се премахват задържаните в него течности.

Представете си как отслабвате с 2кг. на всеки 3 дни.

Да, Alcachofa De Laon съдържа сърцевина от артишок, доказано най- бързият и ефикасен начин да пречистите тялото си от токсини, да изгорите мазнините и да отслабнете. Благодарение на най-важната си съставка- цинаринът, съдържащ се във високи дози в артишока, той е толкова неповторим. Спомага за изгарянето на мазнините, притъпява глада, съдържа много фибри, които помагат за нормалното функциониране на червата. А с неговите 0 калории се превръща в най- доброто решение за отслабване с до 2кг. на всеки 3 дни.

Alcachofa De Laon - познат още като артишок - зеленчук, богат на фибри и различни вещества, едно от които е цинаринът, които има стимулиращ ефект върху жлъчния мехур и защитава черния дроб. Поради това, че съдържа дуеритични и храносмилателни вещества, артишокът е хранителен продукт с пречистващо действие. Освен това съдържа инсулин, който подпомага храносмилането и задържането на чревната флора и има пробиотичен ефект.

Ползите от продукта:

Alcachofa De Laon ще ви помогне да намалите апетита и теглото си, тъй като подпомага метаболизма. Естествените свойства на Alcachofa De Laon позволяватда се пречисти организма и да се изкарат токсините от черния дроб, които се натрупват поради неправилно хранене, употреба на алкохол и тютюнопушене, като подпомага функциите на жлъчката чрез постоянен процес на обновяване. Благодарение на естествените киселини, съдържащите се в Alcachofa De Laon, се намаляват нивата на холестерола, кръвната  захар и триглицеридите. Alcachofa De Laon е естествен диуретики изгаря мазнините, като  освен това, съдържа флавоноиди, които стимулират процесите, забавящи стареенето.

 Факти за артишока, които трябва да знаете:

 • Артишок (Cynara scolymus) е многогодишно тревисто растение от семейство Сложноцветни с произход Южна Европа, около Средизмено море. Точния произход на артишока е неизвестен, въпреки че се твърди, че идва от страните от Магреба (Северна Африка), където все още се среща в диво състояние; семената на артишока, вероятно култивирани, са открити при разкопки в Египет, датиращи от римския период.
 • Цветовете на артишока са с едни от най-високите антиоксидантни свойства, характерни за зеленчук. Този зеленчук е естествен дуеритик с висока ефективност поради възможностите му да подобрява храносмилането, засилва функцията на черния дроб, подобряване функцията на жлъчния мехур и повишава съотношението ниска/висока плътност на липротеините. Това помага за намаляне нивото на холестерола.
 • Заедно с всички антиоксидантни и здравословни свойства, артишокът има и уникални възможности за подпомагане отлсабването като бъде комбиниран с балансиран хранителен режим. Това става чрез активиране на храносмилателната система и бързо премахване на задържани течностите и токсините в организма.

Ефективността на Alcachofa De Laon е подсилена чрез комбиниране и на други съставки и витамини, осигуряващи допълнителни ползи като например:

 • Защита на организма от инфекции
 • Увеличаване нивото на енергията
 • Поддържане в добро състояние кожата, ноктите и косата
 • Намаляне на настинките
 • Подпомагане процеса на обновяване на клетките
 • Подпомагане на храносмилането
 • Антиоксидантни свойства
 • Регенериращ ефект за кожата
 • Задържаните в тялото мазнини се изгарят по-лесно

Ако и вие искате да отслабнете, да се сбогувате с тлъстините около талията и да намалите размера на дрехите си без усилие поръчайте Вашите 14 шипенца за двуседмичен курс и  се отървете от излишните килограми за кратко време, по натурален и ефективен начин! бнете

Внимание! Представяме Ви оригиналният продукт за отслабване Alcachofa De Laon! Не се доверявайте на имитации! Изберете оригиналът на Alcachofa De Laon, предоставен от Скайшоп България

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Екстракт от артишок Alcachofa De Laon
 | 
Горе долу добре, исках да отслабна още малко, но ще трябва да удължа цикъла
Екстракт от артишок Alcachofa De Laon
 | 
Аз свалих 10кг за 2 месеца, като единствено ограничих малко хляба. Абсолютно ми оправда очакванията.
Екстракт от артишок Alcachofa De Laon
 | 
Отслабнах с 4 кг. за една седмица без никакво усилие! Много съм довола!
Изпратете ни запитване: