Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Иновативен бастун с вградена аларма и LED фенер Clever Cane

Кат. номер: ZK000011

(1 отзива)
39,90 лв.

Изчерпан

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Чувствате несигурност, когато сте изправени на краката си? Има ли моменти, когато простата задача да станете от стола става мъчителна? Да разчитате на чужда помощ, ще ви направи зависими и неуверени.

Виж пълното описание
Описание и характеристики

Представяме ви Clever Cane

Невероятен бастун с две дръжки за по-добра опора и стабилност, за да ставате с лекота. Просто разтворете дръжките, наведете се напред и натиснете. Толкова е лесно. Специалният ергономичен дизайн на бастуна означава, че тежестта ви се разпределя по-добре, за да можете да ставате и да сядате стабилно и сигурно без чужда помощ. Clever Cane има здрава основа, подходяща за всеки терен, за добро прилепване към неравна почва или хлъзгав под.

Тайната е по-широката и въртяща се на 360 градуса основа с 3 стабилизатора, за да гарантира сигурност и да не се хлъзга. Толкова е стабилен, че може да стои изправен, за разлика от другите бастуни, които падат, щом ги оставите и дори само това може да доведе до падане или нараняване. Clever Cane може да се регулира, има 5 степени на удължаване от 86 до 96 сантиметра. Щракнете удължената част, за да я фиксирате на мястото й и да получите идеалния бастун точно по ваш вкус.

Дръжките са с удобен захват и за допълнителна сигурност е добавена каишка за китката. Clever Cane се сгъва за лесно съхранение и за да е с вас, където и да отидете. Просто разгъвате, частите на бастуна щракват здраво и може да се качите и да слезете от колата с лекота. Освен това включва силен LED фенер, който осветява пътя ви в нощта. Или го наведете надолу, за да сте сигурни къде вървите, когато се здрачава.

Но най-важната характеристика на Clever Cane е, че може да спести на вас и любимите ви хора опасни и трудни ситуации. 

Clever Cane има специален бутон за вградена аларма. Ако усетите, че сте в опасност или просто внезапно се почувствате зле, алармената функция може да се окаже разликата между живота и смъртта. Обикновените бастуни не притежават подобна животоспасяваща функция. Може да сте използвали други бастуни, но те не могат да се сравняват с Clever Cane. Clever Cane има две дръжки за повече стабилност, регулируема дължина, въртяща се на 360 градуса основа за всякакъв терен, силен ЛЕД фенер, който може да свети напред или надолу, животоспасяваща аларма, може да стои изправен и да се сгъва, за да е навсякъде с Вас.

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Иновативен бастун с вградена аларма и LED фенер Clever Cane
 | 
В квартала на баща ми не е много осветено, но благодарение на вградения ЛЕД фенер може да се прибира споконо вечер
Изпратете ни запитване: