Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Очила с регулируем диоптър за кристално зрение - VizMaxx Self Adjusting Glasses

Кат. номер: ZK000025

Regular Price: 69,00 лв.

Special Price 62,00 лв.

В наличност

Добави в количка

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 150лв.

Описание:

Универсални иновативни очила, с които можете да регулирате диоптъра, спрямо вашите нужди.

Виж пълното описание
Описание и характеристики

 VizMaxx Self Adjusting Glasses са невероятен иновативен метод за коригиране на зрението, който позволява индивидуалното настройване на диоптъра на всяко око поотделно, както и настройване за близко или далечно виждане, съгласно вашите нужди. 

Вече не е необходимо да сменяте очилата, когато четете, пазарувате или гледате телевизия. VizMaxx Self Adjusting Glasses позволяват регулиране на диоптъра, като диапазона на регулация е от -6,0 до +3,0. Тайната на очилата е в специално разработена технология, която позволява приплъзване на лещата, чрез поставените механични регулатори в двата края на рамката. По този начин регулирате диоптъра, като го настройвате и променяте спрямо нуждите на вашето зрение.

 VizMaxx Self Adjusting Glasses са подходящи както за мъже, така и за жени. Рамката е стилна и адаптивна към формата на лицето, като носовият мост е мек и  регулируем,  и пасва на всеки носов контур.

Диапазон  на диоптъра: от -6,0 до +3,0

 Комплектът включва:

  • VizMaxx Self Adjusting Glasses
  • Удобен калъф за съхранение
  • Кърпичка за почистване
  • Оптометрична таблица

Промоционалното предложение важи до 31.01.2019 или до изчерпване на количествата!

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: