ZeroDiet Plus - система за редуциране на телесното тегло

В наличност
SKU
Z000590
29,00 лв.
26,10 лв. Goldstar Club
Поръчай
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Мечтаното тегло вече е реалност!

Без диети!

Без глад!

ZeroDiet е революционен нов и вълнуващ метод за отслабване, действащ директно на нервната система на организма чрез малък биомагнит, който се поставя на трагуса на ухото. Използвайки аурикуларна терапия и акупресура, системата е разработена за редуциране на телесната маса като действа директно върху мозъка и нервните окончания . За разлика от други системи за отслабване, използването на Zerodiet биомагнити не изисква приема на хапчета или течности, посещаване на смущаващи клиники за отслабване или спазване на гладуващи режими. Може да се използва самостоятелно или паралелно с всякакъв друг хранителен режим, за да се намали телесното тегло.

Натискът от биомагнитите стимулира невротрансмитерите, които изпращат съобщения до мозъка, за да освободят ендорфини, които намаляват желанието за храна. След като изядете малко количество от храната, получавате чувство на заситеност и усещате дискомфорт при поемането на повече храна. Това ви кара да ядете по-малко, без да се налага да гладувате. Невероятно ефективна техника за отслабване, която е преминала клинични изпитания.

Има два начина да използвате продукта според Вашия начин на живот, нужди или лични предпочитания. И в двата случая неговата ефективност е еднаква.

1. Вариант 1 - поставете биомагнитите 4 пъти на ден за половин час между храненията

2. Вариант 2 - поставете биомагнитите 15 минути преди основните ястия (обяд и вечеря или сутрин, ако имате навика да закусвате) и ги оставете на ухото през целия период на хранене и 15 минути след това.

Характеристики:

  • Хипоалергичен
  • Без странични ефекти и противопоказания
  • Изключително важна помощ за контрол на апетита
  • Не е необходимо да спазвате изтощителен хранителен режим
  • 2 в 1 намаляваща теглото и антистрес терапия
  • Тайната на дългосрочното регулиране на теглото е да възстановим нашето тяло и да предотвратим желанието за храна, излишна за нашите нужди. Модерните диети с йо- йо ефект са  ефективни временно, но нямат трайна стойност, защото изискват твърде много лишения - както хранителни,  така и финансови.

Системата Zerodiet действа непрекъснато, използвайки биомагнити, които Ви помагат да поддържате желаното тегло безкрайно, без допълнителни разходи или дискомфорт.

Напишете вашето мнение
Оценете: ZeroDiet Plus - система за редуциране на телесното тегло

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също