Clever Cane - сгъваем бастун

В наличност
SKU
Z000221
39,90 лв.
35,91 лв. Goldstar Club
Поръчай
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Супер удобен, здрав и стабилен- сгъваем бастун със стойка за лесно и безпроблемно придвижване

Сгъваем бастун Clever Cane е оборудван с  две дръжки за допълнителна стабилност, регулируема височина, въртяща се основа на 360°, свободностоящ и с  вграден LED фенер за безопасно ходене през нощта, бутон за безопасност ALARM 

  • Сгъваем дизайн
  • Аларма за безопасност
  • Регулиране на височината (86-96 см)
  • Широка стойка против плъзгане
  • Две дръжки за допълнителна опора
  • Свободностоящ
  • Въртяща се основа на 360°
  • Мощен LED фенер

Предпазен бутон ALARM

Специално предимство е предпазният бутон ALARM при опасност или спешност (подходящ за възрастни и трудноподвижни хора, в случай че паднат, не се чувстват добре или се чувстват застрашени).

Две дръжки за допълнителна стабилност

Clever Cane е оборудван с две дръжки с мек слой пяна,които ви дават максимална опора и стабилност, за да можете лесно да ставате или сядате. Бастунът е с ергономичен дизайн, на който можете да разчитате напълно, независимо от теглото си.

Въртяща се на 360° стойка против плъзгане

Бастун Clever Cane  има противоплъзгаща се основа за всякакви терени, включително мокри настилки, неравен терен и хлъзгави подове. Тайната е във въртяща се на 360° технология, осигуряваща надеждност срещу хлъзгане.

Регулируема височина - 86 до 96см

Той е напълно регулируем и се разширява от 86 см до 96 см, просто щракнете върху удължаващия прът, докато се заключи на място до перфектната за вас височина.

Сгъваем дизайн

Clever Cane се сгъва за лесно съхранение, така че да го носите, където отидете или да го приберете в шкафа, когато не ви трябва.

Мощен LED фенер

Той също така разполага с мощна LED фенер, която свети право напред през нощта и осветява пътя ви за сигурна увереност при условия на слаба светлина.

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Clever Cane - сгъваем бастун

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също