Cramer of Copenhagen Gray - сгъваеми очила за четене

В наличност
Останали са само %1
SKU
Z000250
29,90 лв.
26,91 лв. Goldstar Club
Поръчай
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Сгъваеми очила за четене Cramer of Copenhagen са тук, за да разрешат най-често срещания проблем на много хора, които имат нужда от очила за четене, но им е трудно очилата им да бъдат винаги с тях.

С уникалния си сгъваем и модерен дизайн и твърдата, издръжлива и компактна кутийка за съхранение, те ВИНАГИ ще бъдат с Вас - в чантата, джоба на дънките или дори ризата или сакото Ви. 

Cramer of Copenhagen са произведени от високо качествени материали и лещи устойчиви на надраскване. С тях ще получите получите комфорта, от който имате нужда, когато четете. 

Сгъваемите очила за четене Cramer of Copenhagen се предлагат в 5 различни цвята, за да може да изберете най-подходящия за Вас:

  • сребристо сиви

както и избор от следните диоптри:

  • +1.25
  • +1.50
  • +2.00
  • +2.50
  • +3.00

 

 

 

 

(в случай, че не сте сигурни кой е вашия диоптър, консултирайте се с очен лекар)

Сгъваемите очила са специално проектирани за световно известната марка Cramer of Copenhagen, но само сега имате възможност да ги получите на изключително достъпна цена. 

Сгъваемите очила Cramer of Copenhagen не могат да бъдат намерени във всеки магазин. Може да се сдобиете с тях само от Telestar Bulgaria.

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Cramer of Copenhagen Gray - сгъваеми очила за четене

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също