Easy Paint Pro - комплект валяци за боядисване

В наличност
SKU
ZD000312
59,00 лв.
53,10 лв. Goldstar Club
Поръчай
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Никога не е било толкова лесно да освежите цветовете на вашия дом!

Ако търсите бърз, удобен и лесен начин да освежите стените на вашия дом и искате да стане бързо, без да се налага да почиствате бъркотията и мръсотията, останали след боята или латекса -  Easy Paint Pro е точното средство за тази цел!

Сега вече всеки може да боядисва като професионалист! Просто напълнете Easy Paint Pro с любимата си боя, сложете капачето и действайте!

  • Боядисване без капки, цапане и течаща боя
  • Фина и мека материя на валяците
  • Приставка за труднодотъпни места и ъгли
  • Валяк с резервоар за отсичане и перфектна линия, без облепяне
  • Удобна ваничка  и чаша за дозиране на боя
  • Плътно нанасяне на боята, без бръсотия и следи

Easy Paint Pro е уникална система за боядисване, която ви позволява да освежите цветовете бързо, лесно и без да цапате! Фината, мека материя на валяка, позволява на боята да се разнесе прецизно, плътно и равномерно по повърхността. Необходимо е просто да излеете желания от вас цвят в резервоара на валяка и да боядисате като истински професионалист! За ваше удобство, в комплекта е включена мерителна каничка, с която да дозирате и излеете в резервоара точното количество боя или латекс.

Друга важна част от боядисването са ръбовете, отсичането и довършителните линии. Трябва да боядисате около ключовете за осветление, контактите и прозорците. Затова имате и  Easy Paint Pro Edger! Напълнете го с боя, затворете капачето и боядисайте до самия ръб без притеснения, че първо трябва да облепите зоната. Страничната рамка ви позволява да отсечете с максимална прецизност и резултатът е невероятен!

Ъглите също ще бъдат безпроблемни и  достъпни за вас. С включения в комплекта Easy Paint Pro Corner вече не е необходимо да минавате и от двете страни на ъгъла с обикновен валяк и да наслоявате излишно количество боя. Сега с един замах минавате ъгловите части и боядисвате равномерно и точно. Меката дунапренена материя абсорбира необходимото количество боя, за да може да боядисате участъка само с едно движение!

Комплектът включва:

1х Easy Paint Pro - валяк за боядисване

1х Easy Paint Pro Edger – валяк за отсичане

1х Easy Paint Pro Corner – мече за ъгли

вана за боя

Мерителна чаша

Вместимост на Easy Paint Pro  - 0,8 L

Вместимост на Easy Paint Pro Edger – 0,1 L

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Easy Paint Pro - комплект валяци за боядисване

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също