Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Easy Paint Maxx Pro - комплект валяци за боядисване

Кат. номер: ZD000312

(8 отзива)
59,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Никога не е било толкова лесно да освежите цветовете на вашия дом!

Търсите бърз, удобен и лесен начин да освежите стените на вашия дом? Искате да стане бързо, без да се налага да почиствате бъркотията и мръсотията, останали след боята или латекса?

 Ако досега всичко това ви е звучало невъзможно, вече имаме решение за вас! Easy Paint Мaxx!

Сега вече всеки може да боядисва като професионалист! Просто напълнете Easy Paint Мaxx с любимата си боя, сложете капачето и действайте!

Easy Paint Мaxx е уникална система за боядисване, която ви позволява да освежите цветовете бързо, лесно и без да цапате! Фината, мека материя на валяка, позволява на боята да се разнесе прецизно, плътно и равномерно по повърхността. Необходимо е просто да излеете желания от вас цвят в резервоара на валяка и да боядисате като истински професионалист! За ваше удобство, в комплекта е включена мерителна каничка, с която да дозирате и излеете в резервоара точното количество боя или латекс.

Друга важна част от боядисването са ръбовете, отсичането и довършителните линии. Трябва да боядисате около ключовете за осветление, контактите и прозорците. Затова имате и Easy Paint Мaxx Edger! Напълнете го с боя, затворте капачето и боядисайте до самия ръб без притеснения, че първо трябва да облепите. Страничната рамка ви позволява да отсечете с максимална прецизност и резултатът е невероятен!

Ъглите също ще бъдат безпроблемни и  достъпни за вас. С включения в комплекта Easy Paint Мaxx Corner вече не е необходимода минавате и от двете страни на ъгъла с обикновен валяк и да наслоявате излишно количество боя. Сега с един замах минавате ъгловите части и боядисвате равномерно и точно. Меката дунапренена материя абсорбира необходимото количество боя, за да може да боядисате участъка само с едно движение!

 

    Комплектът включва:

  • Easy Paint Мaxx - валяк за боядисване
  • Ø  Easy Paint Мaxx Pro Edger – валяк за отсичане
  • Ø  Easy Paint Мaxx Corner – мече за ъгли
  • Съд за боя
  • Мерителна кана

Вместимост  - 0,8 л

Промоционалното намаление е валидно до 20.10.2019г. или до изчерпване на наличното количество.

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Оценка на продукта:
Easy Paint Maxx Pro - комплект валяци за боядисване
 | 
Лесно се работи с тях, сам човек може да си свърши работата
Easy Paint Maxx Pro - комплект валяци за боядисване
 | 
Подходящ е за по-нискобюджетни и еднокртни ремонти
Easy Paint Maxx Pro - комплект валяци за боядисване
 | 
Перфектна работа ми свърши, но сигурно ще имам нужда от нов комплект
Easy Paint Maxx Pro - комплект валяци за боядисване
 | 
Аз съм доволна от комплекта, не е най-профеисоналният, обаче ми свърши работа и м спести парите по майстори
Easy Paint Maxx Pro - комплект валяци за боядисване
 | 
Спестихме пари от майстори и успяхме да си боядисаме дома сами без дори да сътворим бъркоч
Easy Paint Maxx Pro - комплект валяци за боядисване
 | 
Толкова си облекчих разправиите с търсене на майстори и с чистене по тях после! супер е продукта
Easy Paint Maxx Pro - комплект валяци за боядисване
 | 
Нправо се преродих! Чистенето след ремонт значително намаля! Никакви капки и петна след боядисването с латекса.
Easy Paint Maxx Pro - комплект валяци за боядисване
 | 
Комплектът включва всичко необходимо и ми спести доста чистене след това
Изпратете ни запитване: