Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

Nuetta Sewing Machine - шевна машина

Кат. номер: DM000790

Regular Price: 189,00 лв.

Special Price 129,90 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Шевните машини не са много разпространени в домовете ни. Но в много случи са необходими- дали да съдадете дрехи или просто да ги закърпите.

Независимо дали трябва да поправите някои дрехи или искате да направите свой собствен дизайн: можете да направите всичко с шевна машина Nuetta.

Защо Nuetta?

Изключителна лека, са мо 2.3кг, шевна машина  Nuetta може да работи както със захранващ адаптер, така и на батерии. Така може да шиете, докато се наслаждавате на лекия бриз в градината.  Още повече, че е снабдена с пълен комплект аксесоари за шиене.

Шевната машина Nuetta е модерна, електрическа шевна машина с крачен педал. Така ръцете ви остават напълно свободни.

Nuetta се предлага в комплект с разнообразие от шевни аксесоари.

Дали ви трябва прав бод или пък нов илик, с Nuetta шевна машина ще можете да създадете свой собствен дизайн, когато и където пожелаете.

Комплектът Nuetta Sewin Machine съдържа:

 • Шевна машина
 • Захранващ адаптер
 • Крачен педал
 • Вдевачка за игли
 • Краче за илик
 • Игла за шиене
 • резервна игла
 • Капаче за макара
 • Калерче - 2бр
 • Различни цветове конци
 • Упътване за  употреба

 

Тази шевна машина работи на доставения адаптер или 4 АА батерии (не са включени в комплекта).

 

Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като инфотрмира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: