Superthotics Male - мъжки ортопедични стелки

В наличност
Останали са само %1
SKU
Z0002487
49,90 лв.
44,91 лв. Goldstar Club
Поръчай
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Подобрете баланса и стабилизирайте похдоката - персонализируеми ортотични стелки за правилна стойка и възстановяване на комфорта

Superthotics са ревоюционни поддържащи свода унисекс стелки за обувки, които подравняват тялото, за да облекчат стъпалото при плантарен фасциит, болки в краката, тазобедрените стави, коленете и гърба.

Когато подравнявате стъпалата на краката си  подравнявате глезените си → подравнявате коленете си → подравнявате бедрата си → подравнявате гръбнака си

И забравяте за болката!

 • Подпора за свода за равномерно разпределение на тежестта
 • Патентован дизайн с биодинамичен баланс
 • Разработена от специалисти в областта на ортопедията
 • Технология Bio-Lock Heel Cup - стабилизира петата и глезена
 • Метатарзална опора – разпределя натиска при стъпване
 • Патентовани Superthotics® биодинамични вложки за опора на свода в 3 нива
 • Клиничнно тествани
 • Изключително издръжлива конструкция
 • Облекчение при различни състояния – плоскостъпие, висок свод, фрактури, пръст-чукче, мазоли, изпъкнали кокалчета, болки в гърба, раменете, крампи и др.

Патентовани Superthotics® биодинамични вложки за поддръжка на свода

Издръжливата опора за свода помага за намаляване на болката, подобрява баланса и прави ходенето и упражненията по-удобни. Добрата подпора на метатарзална арка (свода) спомага за равномерно разпределяне на тежестта.

Ниво(Level) 1: 0° ъгъл

Ниво(Level) 2: 3°  ъгъл

Ниво(Level) 3:  5°  ъгъл

Имате възможност да избирате от 3 варианта за опора на свода, спрямо индивидуалните ви нужди. Вложките са подходящи както за хора, страдащи от плоскостъпие (свръхпронация), така и за неразположения при така наречения „висок свод“(супинация). Необходимо е само да пробвате и 3-те вложки, за да изберете най- подходящата за вас.

Метатарзална опора

Mетатарзалната опора е  предназначена за поддържане на „ възглавничките “на крака ви. Това помага да се разпредели силата на постоянния натиск върху метатарзалните кости и цялото стъпало.

Патентован дизайн

Уникалните биодинамични стелки за баланс предпазват сводовете ви от пропадане, коригирайки ъгъла, под който кракът ви удря земята, облекчавайки болката при всяка стъпка. Те са разработени от иновативна патентована технология, която помага за коригиране на подравняването на вашите стъпала и глезени, като се намесва в препозиционирането на останалата част от тялото ви и го освобождава от болка и дискомфорт.

Технология Bio-Lock Heel Cup

Стабилизира петата и глезена поставяйки крака ви в правилната му позиция. В допълнение -петата е омекотена за допълнителен комфорт и абсорбиране на удара при стъпване.Персонализиращи се стелки ортези- превъзхождат нощните шини, нашите ортотични стелки облекчават болката, като същевременно осигуряват комфорт и стабилност.

Клинично тествани

SuperThotics са адаптивни и клинично тествани ортотични стелки, разработени с цел облекчаване на болката чрез поставяне на стъпалото и тялото обратно в правилна позиция. Може да отнеме известно време, за да се адаптирате към носенето им, за разлика от меките гел стелки или стелки от пяна. За да получите най-добри резултати, първоначално носете ортезите 1 час през първия ден, 2-3 часа през втория и така, докато можете да ги носите удобно през целия ден. Бъдете търпеливи, докато краката и тялото ви се приспособяват към правилната позиция. Ако почувствате болка след 3-4 седмици, препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар.

В клинично проучване:

-99% са изпитали облекчение от болки в краката и глезените

-99% са изпитали облекчение от болки в коляното и бедрата

-96% са изпитали облекчение от болки в гърба.

- Участниците, страдащи от плантарен фасциит, са имали значително подобрение в баланса и физическата активност, както и намаляване на отока и болката за 30 дни.

Облекчава неразположението

Изработени от удобен, високотехнологичен полимер, който гарантира дълготрайна употреба и максимална издръжливост.Поставяйки стъпалото в идеалната позиция, ортотичните стелки SuperThotics намаляват болезнените сводове, особено ако страдате от някое от следните неразположения:

 • Болки в гърба, коленете, бедрата
 • Плантарен фасциит, дискомфорт в стъпалата на краката или петите
 • Крампи на краката
 • Мазоли или буниони(изпъкнали кокалчета)
 • Пръст-чукче
 • Плоскостъпие или висок свод
 • Фрактури и чести спортни травми
 • Тендинит (възпаление на сухожилията)

Характеристики:

Материал: високотехнологичен полимер

Размери, според европейската номерация:

(Мъжки)Male D: 39-41

(Мъжки)Male E: 42-44

(Мъжки)Male F: 45-46

(Дамски)Female B: 34-36

(Дамски) Female C: 37-38.5

(Дамски) Female D: 39-41

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Superthotics Male - мъжки ортопедични стелки

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също