Trim Max Clipper - машинка за подстригване

В наличност
SKU
KK0001866
49,90 лв.
44,91 лв. Goldstar Club
Поръчай
Купи на изплащане
14-дневен срок право на връщане.

Информация за условия за покупка и връщане може да получите тук.

Безплатна доставка за членовете на GoldStar Club

Информация за нашата доставка може да получите тук.

Подстригвайте и оформяйте косата си у дома – бързо и лесно!

Оформете най-трудните за достъп зони, подстрижете косата без страх и й придайте формата, която желаете. Машинка за подстригване Trim-Max™ съчетава прецизността на най-добрите уреди за подстригване с простотата на гребен.

  • 3 полирани остриета от неръждаема стомана и титаниево покритие
  • Включва 5 гребена с различни дължини за адаптиране към различни нужди: гребен за чувствителни зони, гребени с дължина: 6 мм, 13 мм, 19 мм и 25 мм.
  • Вградена LED светлина
  • Разтегателна дръжка за труднодостъпни зони
  • Акумулаторна батерия: USB зарядно (включено).
  • Спестява средства и време

Разтегателна дръжка за труднодостъпни зони: Удължава се с 40 mm за изключително трудни за достъп преди области като гръб и рамене.

Машинката за подстригване Trim-Max™ съчетава силата на тримера с дизайна на гребен. Подстрижете и оформете косата си, като използвате уреда, сякаш сресвате косата си. Лесна за употреба, с едно надлъжно движение по контура на косата и прическата е напълно оформена.

Вашата тайна? Революционният дизайн на страничните зъбци, вдъхновен от гребена. А с неговите полирани стоманени остриета и титаниево покритие можете лесно да подстригвате като експертен фризьор, докато оформяте.

5 лесно сменяеми приставки: за къса, средна или дълга коса. Средството за перфектно оформена прическа е на една ръка разстояние с Trim-Max.

Отстранете защитният капак, за да подстрижете бакенбардите си или да оформите брадата. Неудобни и недостъпни места? Регулирайте неговата разтегателна нехлъзгаща се дръжка до 40 мм и достигнете до невъзможни досега области като гърба и раменете. Безопасен и без дразнене. В допълнение, Trim Max включва LED светлина за перфектна визуализация. С машинка за подстригване v Trim-Max™  няма да има косъмчета, които да ви убягат.  

Trim-Max™ включва 5 приставки гребени с различна дължина. Всички те са проектирани да се адаптират към всяка ваша нужда. От корекциите с 25-милиметровия гребен до най-малките детайли с 6-милиметровата глава, този комплект прави Trim-Max най-добрият уред за оформяне на коса.

 

Напишете вашето мнение
Оценете: Trim Max Clipper - машинка за подстригване

За да закупите продукта на изплащане трябва да го добавите в количката и при завършване на поръчката да изберете начин за плащане Unicredit лизинг.

Може да харесате също