Бърза поръчка по телефон - 02/437 39 03

0

VizМaxx Self Adjusting Glasses - регулиращи диоптрични очила

Кат. номер: Z000581

69,00 лв.

В наличност

14-дневен срок
14-дневен срок право на връщане
Безплатна доставка
Безплатна доставка при покупки над 200 лв.

Описание и характеристики

Универсални иновативни очила, с които можете да регулирате диоптъра, спрямо вашите нужди.

VizMaxx Self Adjusting Glasses са невероятен иновативен метод за коригиране на зрението, който позволява индивидуалното настройване на диоптъра на всяко око поотделно, както и настройване за близко или далечно виждане, съгласно вашите нужди. 

Вече не е необходимо да сменяте очилата, когато четете, пазарувате или гледате телевизия. VizMaxx Self Adjusting Glassesпозволяват регулиране на диоптъра, като диапазона на регулация е от -6,0 до +3,0. Тайната на очилата е в специално разработена технология, която позволява приплъзване на лещата, чрез поставените механични регулатори в двата края на рамката. По този начин регулирате диоптъра, като го настройвате и променяте спрямо нуждите на вашето зрение.

 VizMaxx Self Adjusting Glasses са подходящи както за мъже, така и за жени. Рамката е стилна и адаптивна към формата на лицето, като носовият мост е мек и  регулируем,  и пасва на всеки носов контур.

Диапазон  на диоптъра: от -6,0 до +3,0

 Комплектът включва:

  • VizMaxx Self Adjusting Glasses
  • Удобен калъф за съхранение
  • Кърпичка за почистване
  • Оптометрична таблица
Доставка и плащане

Доставката на поръчан чрез Интернет сайтовете продукт или продукти се извършва чрез куриерска фирма по избор на Скайшоп и е за сметка на потребителя, освен в случаите на безплатна доставка. Доставки се извършват само на географската територия на Република България. Това изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др., които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

Сроковете за доставка и цената за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Точната цена на доставка може да се види преди финализиране на поръчката в количката за пазаруване. Датата на доставка на поръчани чрез Интернет сайтовете продукти се определя в зависимост от мястото за доставка и натовареността на куриерската фирма.

Гаранция и връщане

Потребителят има право да се откаже от договора от разстояние, без да посочва причина и без да дължи обезщетение или неустойка, в 14-дневен срок, считано от датата на доставката, като информира Скайшоп за решението си. Потребителят трябва да изпрати или предаде закупения продукт(и) обратно на Скайшоп във вида (качество и количество), в който му е бил доставен, без неоправдано забавяне и не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е съобщил на Скайшоп за решението си да се откаже от договора. Потребителят трябва да представи/изпрати оригинал или копие от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта.

Коментари и рейтинг
Вашето мнение е важно за нас!
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете вашия коментар, ако не виждате формата моля, влезте в профила си

Изпратете ни запитване: