3 иновативни начина да се справим със смяната на козината на домашните любимци

21/05/2019
3 иновативни начина да се справим със смяната на козината на домашните любимци

Зимата вече е само спомен, а домашните любимци са се настроили на лятна вълна. С идването на топлия сезон обаче неизменно настъпва и смяната на козината им. А този процес неизбежно означава, че домът ви ще се превърне в космато царство. Е, не и ако последвате днешните ни съвети!

Първото и най-важно действие, към което трябва да пристъпите, за да осигурите комфорт и на себе си, и на косматия си приятел, е да го сресвате редовно. По този начин излишната козина ще остане по четката, а оттам - директно в кофата за боклук. Съветваме ви да не пренебрегвате качеството на разресващото средство и да заложите на четка от неръждаема стомана, която ще ви служи вярно години наред. Pet Whiz е проектирана така, че нежно да разресва козината на домашния любимец, без да дразни и наранява нежната му кожа. Заоблените върхове внимателно масажират, докато специално проектираните зъбци лесно привличат вече откъсналата се козина, за да остане домът ви чист и свободен от алергени.


А за да предпазите дивана от натрупване на косми, без да разваляте външния му вид, ви предлагаме да се доверите на дизайнерско решение, идващо директно от Италия. Дамаската за мебели Sharp Fit приляга перфектно на всички видове мека мебел, като им придава нов и стилен външен вид. Оригиналната дамаска ще бъде защитена от косми и следи от нокти, а вие и домашният ви любимец ще се наслаждавате на пълен комфорт.


Може би най-неприятната част от смяната на козината на домашния любимец е това, че космите са навсякъде - както по мебелите, така и по дрехите ни. Прахосмукачката успява да се справи само с част от тях, а останалите буквално разпръсква във въздуха. Стандартните четки за почистване също дават съмнителен резултат, а лепящите ролки определено не са най-икономичното средство. Тук на помощ идват новите технологии, вложени в създаването на Starlyf Fur Roller - четка от ново поколение, която отстранява всички следи от козина и влакна. Тайната се крие в иновативния дизайн, който позволява на продукта да се самопочиства, докато се движи и напред, и назад. А след като почистиш, остава само да изхвърлиш натрупаните в контейнерчето на четката отпадъци - за да се наслаждаваш на чисти мебели и дрехи за секунди!

 

Назад към всички статии