3 неща, които трябва да знаете, когато си купувате колан

16/08/2019
3 неща, които трябва да знаете, когато си купувате колан

Коланът е един от най-популярните аксесоари и се е настанил трайно в ежедневието и на мъжете, и на жените. Той осигурява комфорт, сигурност и стил, а и винаги е чудесна идея подарък. Преди обаче да се впуснете в покупка, прочетете нашите съвети за правилен подбор на качествен колан, които ще ви спестят време, средства и разочарования.

Съобразете цвета

Коланът е буквално връзката между горната и долната част на облеклото ви и задачата му е да направи стилен преход между тях. Затова е важно той да бъде съобразен с цветовата гама на дрехите ви, както и с тази на обувките и чантата. За да избегнете модни “гафове”, препоръчваме ви да заложите на колан в неутрален цвят, най-добре черен, който дискретно и стилно допълва визията на всеки тоалет и пасва както на по-официални, така и на неформални поводи.

Заложете на естествената кожа

Качествената естествена кожа е на практика вечна. Не забравяйте това, когато избирате колан - инвестицията си струва и ще ви се отплаща с години. Освен това коженият колан пасва отлично на всеки повод и може да се превърне в стилен акцент на абсолютно всяка визия.

Размерът има значение

На всеки се случва рязко да качи или свали няколко килограма. Задържането на течности от своя страна води до подуване. Важно коланът ви да е на разположение при всяко такова неразположение. Затова трябва да подберете такъв, която позволява най-точна регулация на закопчаването. Именно с такава микрорегулируема система разполага коланът Exact Belt Black Leather. Той може да се регулира на всеки 0.64 см разстояние - закопчавате с всеки клик, докато не откриете най-комфортната за вас позиция. Универсалният размер, унисекс дизайнът и стилната визия пък правят колана подходящ за всеки човек и всеки повод!

Назад към всички статии