3 нестандартни начина, с които да отслабнете преди лятото

16/06/2021
3 нестандартни начина, с които да отслабнете преди лятото

Най-слънчевият сезон е почти тук и е време да се подготвите, за да го посрещнете в топ форма. Днес обаче няма да ви даваме съвети как да тренирате, нито инструкции как да се храните. Вместо това ще ви разкрием няколко нестандартни метода за отслабване, които може да приложите у дома - положителният им ефект върху фигурата определено ще ви изненада!

Опитайте с криотерапия
Охлаждащата терапия за извеждане на мазнините от тялото далеч не е привилегия само на козметичните салони. Вече може да я прилагате и от уюта на собствения си дом, благодарение на Slen 30 by Velform - козметичен гел за отслабване, базиран на технологията за крио-редукционна терапия. Комбинацията от растителни съставки охлажда третираната зона и съдейства за разграждане на мастните клетки, като води до незабавно намаляване на размера. Освен това гелът е особено подходящ за борба с досадния целулит - за да носите със самочувствие бански на плажа!

Вдигнете градусите
Ако искате да приберете коремчето, доверете се на изпитана програма за горене на мазнини чрез постепенно и комфортно покачване на телесната температура в зоната. Такъв продукт е Tummy Tuck - система от три части за ефективно намаляване на коремните обиколки. Достатъчно е да отделяте по 10 минути два пъти дневно и да следвате трите лесни стъпки. Първо нанасяте термалния крем за увеличаване на телесната температура по цялата коремна област. След това си слагате колана, като стоите 2 минути изправени и правите коремни контракции. Накрая оставате с колана още 8 минути, докато си почивате - през това време мазнините изчезват, за да се радвате на секси коремче и фина талия!

Стъпвайте смело
Чували ли сте за древната китайска техника, наречена акупресура? Оказва се, че методът за стимулиране на определени точки и меридиани по тялото може да бъде пръв съюзник и в борбата с излишните килограми. Lilisol са стелки за отслабване от ново поколение, вдъхновени от традиционната китайска медицина, които ще ви помогнат да топите мазнини, докато ходите и извършвате ежедневните си задължения. Интегрираните меки шипчета стимулират чрез акупресурен масаж точките на стъпалата ви, свързани с процесите на храносмилане и отделяне. По този начин метаболизмът се забързва, а килограмите изчезват до четири пъти по-бързо, отколкото при диета с хранителна рестрикция - за да отслабвате с всяка крачка!

 

Назад към всички статии