Защо трябва да приемаме плодове и зеленчуци всеки ден?

29/05/2024
 Защо трябва да приемаме плодове и зеленчуци всеки ден?

Липсата на плодове и зеленчуци в ежедневното ни меню може да доведе до редица здравословни проблеми, а в последно време случаите зачестяват.

Х Сърдечни заболявания

Х Високо кръвно налягане

Х Диабет

Х Затлъстяване 

Превенцията е редовно да консумирате плодове и зеленчуци или просто да го изпиете.

За вкусна доза витамини всеки ден изпробвайте самопочистващата се сокоизтисквачка Self Cleaning Juicer!

Защо да изберете Self Cleaning Juicer?

✔️ Бързо и лесно приготвяне на сокове: Усъвършенстваната технология за турбо смесване се върти с 14 000 оборота в минута, което ви позволява да изцеждате сок от цели плодове и зеленчуци, включително корите, без да е необходимо да ги режете или белите.

✔️ Революционна функция за самопочистване: Бутонът за самопочистване незабавно премахва пулпата от филтъра, почиствайки го вместо вас за секунди. Така уредът винаги е готов за следващата употреба, без досадни процедури за секунди.

✔️ Здравословни ползи: Прясно изцедените сокове са натурален източник на витамини, минерали и антиоксиданти, които помагат за детоксикация на тялото, предотвратяване на заболявания, намаляване на холестерола, отслабване, увеличаване на енергията.

✔️ Ефективност и удобство: С мощност от 600 W и възможност за изстискване на цели плодове с кората, Self Cleaning Juicer е незаменим помощник във всяка кухня. Пакетираните сокове често съдържат захар и консерванти, докато с този уред винаги ще имате прясно изцеден, здравословен сок. 

! Полезни съвети за използване на пулпата

Не изхвърляйте пулпата от плодовете и зеленчуците! Използвайте я за вкусни разядки и закуски, като добавка към мъфини или за приготвяне на домашни зеленчукови супи.

Никога не е било по-лесно да изстискате сок от цели плодове и зеленчуци, за да осигурите на тялото си всички необходими хранителни вещества, антиоксиданти и противовъзпалителни средства за по-малко от 10 секунди, за да живеете здравословно и пълноценно.

Всъщност просто опитайте да заменете едно хранене с вкусен и питателен сок и може да свалите до 10 килограма за две седмици. Ще изглеждате и ще се чувствате по-добре от всякога.

Със самопочистващата се сокоизтисквачка Self Cleaning Juiеr е толкова лесно да си правите прясно изцеден, здравословен сок всеки ден. И лесно ще накарате децата да изпият зеленчуците си.

 

Технически характеристики на Self Cleaning Juicer:

  • Мощност: 600 W
  • Функция самопочистване: Без бъркотия и досадни процедури
  • Turbo Blend технология: 14 000 оборота/мин

 

+ В комплекта ще намерите:

  • Кана за сок
  • Книжка със здравословни идеи и рецепти за подсилване на имунната система, справяне с възпалението, нормализиране на кръвното налягане, диабет, нормализиране на теглото и др.

Назад към всички статии